ye-logo.v1.2

На Теофіпольщині шукають тих, хто варить самогон

Суспільство 1641
За 10 днів поліцейські склали понад 20 протоколів на тих, хто займається самогоноварінням
За 10 днів поліцейські склали понад 20 протоколів на тих, хто займається самогоноварінням. Фото: kor.ill.in.ua

Профілактичні заходи під умовною назвою «Фальсифікат» ще тривають

Упродовж жовтня працівники Теофіпольського відділення поліції виявили низку порушень, пов’язаних з виготовленням, збутом та купівлею самогону. Про це повідомляє прес-служби Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

У поліції зазначають, що головна мета профілактичних заходів під умовною назвою «Фальсифікат» у недопущенні випадків отруєння громадян сурогатним алкоголем, зменшення кількості фактів продажу самогону громадянам та недопущення продажу алкоголю без відповідних документів.

Так, теофіпольські поліцейські задокументували 5 фактів порушення адміністративного законодавства за ст. 164-16 КУпАП (зайняття забороненими видами господарської діяльності, що тягне за собою накладення штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). Ще 10 порушень за ст. 176 КУпАП (виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення, що тягне за собою накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). А ось порушень за ст. 177 КУпАП (придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, що тягне за собою накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) зафіксували шість.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую