clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Французький салат «15 хвилин»

Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку.

Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку.. Фото: автора

Дуже смачний і ніжний салатик. Робиться простіше-простого й витрат – мінімум.

Ідеальний варіант, коли гості на порозі. Але й для сімейних посиденьок салатик підходить якнайкраще. Не зважаючи на те, що я не є прихильником майонезу, цю страву їла із задоволенням. Єдина рекомендація – готуйте свій домашній майонез. Він і смачніший, і корисніший. Не приправляйте домашню їжу, зроблену з любов’ю, консервантами та іншими домішками!


Інгредієнти:
2 яблука,
4 варених яйця,
2 моркви+спеції для «моркви по-корейськи»,
2 зубки часнику,
дрібка цукру,
домашній майонез,
100 г сиру «Едам» або «Гауда».


Приготування:
Яблука, сир та яйця натерти на тертці, кожен продукт в окрему мисочку. Моркву подрібнити на тертці для «корейки» й замаринувати в спеціях, часнику, солі та цукрі (готуйте не гостру моркву, щоб салат був ніжним).

Викладати підготовлені інгредієнти шарами, щоразу прошаровуючи їх майонезною сіточкою:
1 шар – яблуко,

2 шар – 2 яйця,

3 шар – морква по-корейськи,

4 шар – сир. Потім всі шари повторюються: 1 яблуко, 2 яйця, морква, сир.

Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 03.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31