ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Французький салат «15 хвилин»

30 Жовтня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 7026
Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку.
Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку. Фото: автора

Дуже смачний і ніжний салатик. Робиться простіше-простого й витрат – мінімум.

Ідеальний варіант, коли гості на порозі. Але й для сімейних посиденьок салатик підходить якнайкраще. Не зважаючи на те, що я не є прихильником майонезу, цю страву їла із задоволенням. Єдина рекомендація – готуйте свій домашній майонез. Він і смачніший, і корисніший. Не приправляйте домашню їжу, зроблену з любов’ю, консервантами та іншими домішками!


Інгредієнти:
2 яблука,
4 варених яйця,
2 моркви+спеції для «моркви по-корейськи»,
2 зубки часнику,
дрібка цукру,
домашній майонез,
100 г сиру «Едам» або «Гауда».


Приготування:
Яблука, сир та яйця натерти на тертці, кожен продукт в окрему мисочку. Моркву подрібнити на тертці для «корейки» й замаринувати в спеціях, часнику, солі та цукрі (готуйте не гостру моркву, щоб салат був ніжним).

Викладати підготовлені інгредієнти шарами, щоразу прошаровуючи їх майонезною сіточкою:
1 шар – яблуко,

2 шар – 2 яйця,

3 шар – морква по-корейськи,

4 шар – сир. Потім всі шари повторюються: 1 яблуко, 2 яйця, морква, сир.

Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку.


 

салати, французький салат 15 хвилин, багатошарові салати, швидкі страви, домашній майонез, сир, яблука, морква по-корейськи, яйця

Коментарі:

  Так  Ні, дякую