ye-logo.v1.2

Скандальна будівля на Південному Бузі – зносити її вже не будуть?

Суспільство 2928
Скандал із будівництвом Ультрасервіса полягав у тому, що будівлю зводили в лічених метрах від Південного Бугу
Скандал із будівництвом Ультрасервіса полягав у тому, що будівлю зводили в лічених метрах від Південного Бугу. Фото: автора

Вищий господарський суд України розглянув справу навколо будівництва ПП «Ультрасервіс»

Судова тяганина навколо будівництва бази відпочинку в Хмельницькому на вулиці Нижній Береговій, 2/4Б (розтошована за міським пляжем) продовжується. Вищий господарський суд розглянув матеріали касаційних скарг заступника прокурора Хмельницької області та Хмельницької міської ради на постанову Рівненського апеляційного господарського суду від 13 червня цього року.

Тією постановою було скасовано рішення Господарського суду Хмельницької області від 25 квітня 2016 року. Нагадаємо, наприкінці квітня суд задовольнив позов Хмельницької міської ради. Та зобов’язав приватне підприємство «Ультрасервіс» знести «самочинно побудоване незавершене будівництво бази відпочинку з поліпшеними апартаментами та кімнатами гуртожиткового типу по вулиці Нижній Береговій, 2/4Б у місті Хмельницькому». За рахунок… самого підприємства.

Після того, як Рівненський апеляційний господарський скасував рішення Господарського суду Хмельницької області, міська рада та прокуратура подали касаційну скаргу. Та Вищий господарський суд України постанову Рівненського апеляційного господарського суду залишив без змін. Отож, будівлю, яку збудувало ПП «Ультрасервіс», ніхто зносити не буде. Поки що. Адже в Рівненському апеляційному господарському суді розглядається скарга щодо на інше рішення Господарського суду Хмельницької області. Суд першої інстанції 15 червня цього року зобов’язав ПП «Ультрасервіс» повернути землю  у комунальну власність у попередньому стані..

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую