ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Верес»: моментів вистачило б на декілька матчів

Спорт 3201
Андрій Ліповуз, який у позаминулому турі відзначився дублем, у ворота Вереса забив один гол
Андрій Ліповуз, який у позаминулому турі відзначився дублем, у ворота Вереса забив один гол . Фото: автора

Хмельницька команда провела заключний матч у цьому році в чемпіонаті України серед гравців віком до 19 років.

У гості до «Поділля» завітав рівненський «Верес», який до цього матчу був на одну сходинку вище за хмельничан в турнірній таблиці. Утім, перевагою на полі володіли не гості, а господарі.

Зі стартових хвилин матчу футболісти «Поділля» намагалися забити швидкий гол. І їм це вдалося. Щоправда, він видався дещо курйозним. Михайло Орошкевич, схоже, навішував м’яч у штрафний майданчик «Вереса», але той полетів за комірець голкіперу рівненської команди та опинився в воротах. Сталося це на 8 хвилині матчу.

А вже через дві хвилини тренеру «Поділля» Олександру Ірклієнку було не до радощів. В одному з епізодів пошкодження зазнав Валерій Степаненко і довелося робити вимушену заміну. Степаненко, який виступає ще й в другій лізі чемпіонату України серед дорослих, ймовірно, пропустить найближчі матчі хмельничан у ПФЛ. А тому й не дивно, що Аркадій Баталов, виконуючий обов’язки головного тренера професійного «Поділля», також був засмученим від цієї травми. Ще б пак, «Поділля» 6 листопада грати на виїзді проти «Іллічівця-2», а 8 листопада – проти миколаївського «Суднобудівника», а лазарет команди поповнюється.

Перший гол у матчі "Поділля" - "Верес" видався дещо курйозним

Кирило Бабак (у світлій формі) не раз проривався до воріт "Вереса", але ненаважувався на удари з дальної відстані

Роман Худік також мав моменти для взяття воріт, але не використав їх

Попри вимушену заміну на старті матчу, «Поділля» продовжувало атакувати ворота гостей. Однак до вирішального удару справу довести не вдавалося. Аж поки Андрій Ліповуз на 28 хвилині матчу не збільшив перевагу хмельничан. Міг забивати і Ігор Кльоц, але не влучив у порожні ворота після того, як Роман Худік не зміг переграти голкіпера гостей.

Удар Андрія Ліповуза (№8) головою змусив голкіпера "Вереса" вдурге капітулювати в матчі

Гравці "Вереса" іноді заважали один одному

Андрій Богославський, не виключено, зіграє в найближчих матчах "Поділля" в другій лізі

А ось «Верес» до 42 хвилини матчу жодного разу не потурбував голкіпера господарів Сергія Дворника. А перший же удар приніс команді з Рівного гол. Після видування з ауту, Владислав Островський отримав м’яч в кількох метрах від воріт «Поділля» та влучно пробив. Отже, на перерву команди пішли за рахунку 2:1.

Артем Макарченко вже традиційно був доволі активним на своєму фланзі

На початку другого тайму гостям вдалося дещо вирівняти гру. Та якихось небезпечних моментів створити їм футболісти «Поділля» не давали. Натомість самі мали не одну нагоду збільшити свою перевагу. І все таки третій гол у ворота «Вереса» влетів. Сталося це на 68 хвилині поєдинку, коли забив Андрій Джурко. Більше в цій зустрічі жодна з команд не забивала. Отож, 3:1.

Третій гол у ворота "Вереса" на свій рахунок записав Андрій Джурко

Отже, «Поділля» в чемпіонаті U-19 йде на зимову перерву, маючи в активі 2 перемоги, 2 нічиї та 3 поразки. Та для багатьох гравців цієї команди міжсезоння ще не настає. Попереду на них очікують ще поєдинки чемпіонату України з футболу в другій лізі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую