ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Відомі всі призери

Спорт 1893
У 19 матчах чемпіонату області Агробізнес забив 101 гол, а пропустив лише 5
У 19 матчах чемпіонату області Агробізнес забив 101 гол, а пропустив лише 5. Фото: з архіву

За тур до завершення чемпіонату визначилися володарі всіх нагород

Матчі чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги, які відбулися минулого вік-енду, стали доволі результативними. В п’яти іграх команди забили 37 голів!

Найбільше голів було забито в Волочиську, де новоспечений чемпіон (це звання команда здобула достроково) «Агробізнес» приймала «Громаду» зі станції Дунаївці. Гості не змогли дати бій лідеру. Натомість команда Андрія Донця спромоглася забити 16 голів! Як підсумок, 16:0 і для «Агробізнесу» цей чемпіонат завершився, адже в останньому турі чемпіони відпочиватимуть.

Удвічі менше голів – вісім, забили срібні призери першості-2016. «Случ» зі Старокостянтинова в Хмельницькому впевнено здолав «ДЮСШ-1» з рахунком 8:0.

А ось у Кам’янці-Подільському місцева «Фортеця» та ФК «Дунаївці» розійшлися миром з рахунком 1:1. Ще один матч – красилівського «Случа» проти хмельницького «Поділля» не відбувся, оскільки, як відомо, хмельничани давно знялися з розіграшу.

Натомість красилівчани провели матч 12 туру, в якому зіграли зі старосинявською «ОТГ». І… «Случ» переміг з рахунком 11:0! Крім цього, команда з Красилова забезпечила собі третє місце за підсумками чемпіонату області в Прем’єр-лізі-2016.

Заключний тур чемпіонату області пройде 12 листопада. «Громада» вдома зіграє з «ДЮСШ-1», «Случ» у Старокостянтинові прийматиме «Фортецю», красилівський «Случ» гратиме в Нетішині, а в Городку «Епіцентр-Вікторія» зійдеться з «ОТГ».

Ну, а волочиський «Агробізнес» в якості чемпіона області 2016 року 12 листопада зіграє свій заключний матч першого кола в чемпіонаті України серед аматорів. На стадіоні «Юність», що у Волочиську, о 14.00 розпочнеться поєдинок «Агробізнеса» проти «Гірника» з Соснівки Львівської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую