ye-logo.v1.2

Прокуратура розшукує свідків смертельної ДТП за участі патрульних

Суспільство 2030
Фото: www.volynnews.com/

Очевидців просять зателефонувати до чергової частини прокуратури області.

Прокуратура Хмельницької області просить відгукнутись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 6 листопада в обласному центрі. Нагадаємо, що близько 2.00 години, на проспекті Миру, неподалік будинку №65, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля Управління патрульної поліції в м. Хмельницький «Тойота Пріус» та автомобіля «Деу-Ланос». Внаслідок авірії водій таксі загинув на місці події.

“За вказаним фактом слідчим відділом прокуратури Хмельницької області розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України. З метою забезпечення об’єктивного встановлення обставин події, просимо всіх осіб, які були очевидцями дорожньо-транспортної пригоди, чи володіють фото та відеоматеріалами зазначеної події, надати таку інформацію та матеріали для повного та всебічного проведення слідства”, - повідомляють у прокуратурі області.

Очевидців просять зателефонувати до чергової частини прокуратури області за номером телефону 65-83-07 та повідомити свої контактні дані.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую