ye-logo.v1.2

Запальні ритми латини подарує хмельничанам відомий аргентинський диригент

Афіша 1468
Концерт відбудеться у п
Концерт відбудеться у п'ятницю. Фото: oblfilarmonia.com/

Раміро Аріста один з провідних музикантів свого покоління.

Неймовірну феєрію запальної латини обіцяє хмельничанам нова зустріч із симфонічним оркестром. У обласній філармонії кажуть, зо гості почують музику композиторів Бразилії, Аргентини, Колумбії, Уругваю, Перу, Еквадору даруватиме відомий аргентинський диригент Раміро Аріста.

“Один з провідних музикантів свого покоління, талановитий диригент та оригінальний інтерпретатор Раміро Аріста родом з Буенос-Айреса. Музичну освіту отримав у Національному музичному університеті в Бухаресті. Після стажування в Маріїнському театрі на запрошення Валерія Гергієва з кожним роком кар’єра Раміро набуває все більшого міжнародного масштабу. З 2009 року його обрали художнім керівником і головним диригентом симфонічного оркестру «П’юра» в Перу”, - повідомляють в обласній філармонії.

Ім’я музиканта відоме у багатьох країнах світу. Він неодноразово виступав і в Україні. На хмельницькій сцені виступатиме вперше.

Хмельничан запрошують в обласну філармонії 11 листопада, у п'ятницю, о 18.30 годині. Квитки у касі, вартість: 40-50-60 гривень. Телефон для довідок:  79-44-74.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую