ye-logo.v1.2

Одразу три аварії сталися у Кам’янці-Подільському

Суспільство 1968
Фото: автора

Сьогодні, 9 листопада, ближче до вечора, впродовж години у місті сталося три ДТП.

Одна - на проспекті Грушевського, друга на Голосківському шосе, а третя на Хмельницькому шосе, розповідає інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана Марчук.

Причиною такої кількості аварій, імовірніше за все, стала мокра, слизька дорога та мряка. На щастя, всі ДТП обійшлись без жертв, авто мобілі були застраховані, тому все обійдеться ще й без судової тяганини, кажуть у поліції.

У одне із ДТП, що сталось на Хмельницькому шосе, втрапив пожежний автомобіль. Поженики їхала на виклик до Великого Залісся та не розминулись із міською маршруткою.

На місце ДТП одразу ж приїхала швидка допомога і забрали двох пасажирів маршрутного таксі, жінку та дитину із легкии забоями. Проте вже за кілька хвилин вони пішли з лікарні доодму.

Пожежники відправили ще одну чергову команду на виклик,а самі залишились на місці події. Водії ж обох авто стверджують, що їхали на зелене світло. Втім, вже незадовго все вирішилось, навіть без втручання правоохоронців, учасники аварії вирішили не шукати правих і винуватих, та власноруч подбати про поламані бампери своїх машин.

Сергій ШВЕЦЬ.

Фото автора. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую