ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартував фестиваль хорової музики “Співоча асамблея”

Суспільство 2121
Фестивль триватиме упродовж чотирьох днів
Фестивль триватиме упродовж чотирьох днів. Фото: kulturaxm.wordpress.com/

Триватиме фестиваль чотири дні.

Учора, 10 листопада, в обласному центрі відбулося відкриття ІV Відкритого фестивалю хорової музики «Співоча асамблея». В управлінні культури і туризму міськради, повідомляють, що відкрив перший день фестивалю жіночий хору Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра (художній керівник та диригент – заслужений діяч мистецтв України Галина Горбатенко).

“Колектив є володарем двох Гран-Прі та чотирьох І премій на міжнародних конкурсах, дипломантом міжнародних фестивалів в Іспанії, Німеччині, Україні, Угорщині, Нідерландах, Росії, Франції та Болгарії. Колектив був почесним учасником всесвітнього симпозіуму хорової музики у Нідерландах, почесним гостем Першого північного фестивалю жіночих хорів у Ісландії, а також був запрошений Естонською хоровою спілкою у Талліні для демонстрації сучасних творів українських композиторів та для роботи над ними естонськими хормейстерами”, - зазанчають на сатйі управління культури і туризму.

Триватиме фестиваль упродовж чотирьох днів, з 10 по 13 листопада. У п'ятницю, 11 листопада, хмельничани мають нагоду насолодитись майстерністю хмельницького академічного муніципального камерного хору у Храмі Христа Царя Всесвіту. В обласній філармонії витсуплять 12 і 13 листопада Академічний камерний хор “Cantus” з Ужгорода і київський муніципальний камерний академічний хор.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую