ye-logo.v1.2

У сніговому полоні залишаються 50 населених пунктів області, ще 27 – без електрики

Суспільство 1968
Інженерна техніка ДСНС прочистила 1116 км найбільш складних ділянок автодоріг
Інженерна техніка ДСНС прочистила 1116 км найбільш складних ділянок автодоріг. Фото: km.dsns.gov.ua

До ліквідації наслідків негоди залучили 98 одиниць техніки.

Упродовж 14-15 листопада рятувальники Хмельниччини ліквідовують наслідки негоди. Станом на 7.00 годину 15 листопада надзвичайники звільнили із заметів 323 автомобілі, вантажівки та рейсових автобусів із заторів, в яких перебувало 748 чоловік.

Як повідомили в прес-службі надзвичайників, інженерна техніка прочистила 1116 км найбільш складних ділянок автодоріг. До ліквідації наслідків негоди залучено 98 одиниць техніки високої прохідності та 312 чоловік особового складу підрозділів ДСНС.

«Залишається ускладнений під’їзд до 50 населених пунктів на автошляхах Красилівського, Старокостянтинівського, Ізяславського, Волочиського та Хмельницкого районів області», - зазначили надзвичайники.

На окремих ділянках доріг снігові перемети сягали 1,5 метра

Знеструмленими від електромережі залишаються 27 населених пунктів. Аварійні бригади обленерго працюють над відновленням електропостачання.

Рятувальники допомагали водіям відкопували застряглі вантажівки

Нагадаємо, що протягом 13-14 листопада на території Хмельницької області за добу випала двохмісячна норма опадів у вигляді мокрого снігу, що супроводжувався поривами вітру та хуртовинами. На окремих ділянках доріг снігові перемети сягали 1,5 метра.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую