ye-logo.v1.2

На Хмельниччині зафіксували понад 22 тисячі порушень правил дорожнього руху

Суспільство 1999

По області стартував тиждень безпеки руху.

Правоохоронці упродовж цього року зафіксували понад 22 тисячі випадків порушень правил дорожнього руху. З них, понад 2,5 тисяч аварій сталися за участі п'яних водіїв. Аби попередити виникнення аварійних ситуації на дорозі, по області стартував тиждень безпеки руху.

“З початку року на території області зареєстрували 717 ДТП з постраждалими, це на 47% більше ніж у минулому році. В них 98 осіб загинуло. Переважна частина автопригод стається через порушення правил дорожнього руху, як водіями, так і пішоходами. У рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху  з 14 по 20 листопад по всій державі проходить тиждень безпеки дорожнього руху. Тому ми провдемо ряд профілактичних заходів, як на вулицях, так і у навчальних закладах міста й області”, - каже начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський.

Поліцейський додає, що найчастіше порушують правила маневрування, виїжджають на смугу зустрічного руху, перевищують швидкість. Особливе занепокоєння викликає стан дитячого травматизму. Упродовж року за участі дітей сталося 88 пригод з постраждалими, 3 дитини загинуло та 106 отримали травми.

“Патрульні поліцейські нагадуватимуть пішоходам правила дорожнього руху, спостерігатимуть за тим, щоб громадяни не порушували. Для цього кілька екіпажів стоятимуть біля заводу “Темп”, міської лікарні та “Либідь-Плази” , - зазначає прес-секретар патрульної поліції Роман Мартинюк.

Також, слідкуватимуть за дотриманням правил дорожнього руху на світлофорах, чатуватимуть водіїв, котрі розмовляють по телефону за кермом, перевірятимуть правильність парковки і зупинки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую