ye-logo.v1.2

Чоловіка, який із сокирою увірвася в один із хмельницьких магазинів, засудили до 7 років

Кримінал 1536
Фото: vesti-ukr.com/

Суд закінчив розгляд кримінального провадження та визнав підсудного винним.

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок чоловікові, який у середині грудня 2015 року скоїв розбійний напад з сокирою на цілодобовий магазин у Хмельницькому. У Нацполіції області кажуть, що тоді зловмисника «на гарячому» затримали правоохоронці.

“Це був уже другий напад злодія на той самий магазин. Вперше він увірвався туди близько опівночі тижнем раніше. Погрожуючи продавчиням сокирою та прикриваючи обличчя шарфом, він заволодів грошима в сумі більше тисячі гривень та трьома блоками цигарок, після чого зник з місця події. Другий напад чоловік скоїв близько пів на восьму вечора. Але цього разу продавчинявстигла натиснути «тривожну» кнопку, і вже за кілька хвилин наряд групи затримання поліції охорони був на місці події. Нападника затримали. Під час обшуку у нього вилучили сокиру, шарф, яким прикривав обличчя, а також приготований для грошей пакет”, - зазначають у прес-службі поліції області.

Затриманим виявився 38-річний раніше судимий за аналогічний злочин місцевий житель. Напад він скоїв у стані алкогольного сп’яніння.

Суд визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, та присудив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років та 6 місяців. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую