ye-logo.v1.2

На Хмельниччині з військовими почестями поховали загиблого учасника АТО

Суспільство 7254
Прощатися з загиблим прийшли всім селищем
Прощатися з загиблим прийшли всім селищем. Фото: volorada.org.ua

На похороні у рідному селищі йому несли коровай.

 У селищі Наркевичі Волочиського району 15 листопада попрощались із воїном АТО 29-річним Олегом Суприкіним. З квітами в руках та сльозами на очах провести в останню дорогу мужнього захисника, окрім рідних та близьких, прийшли друзі, знайомі, однокласники, односельчани, представники влади, побратими.

Присутні вшанували світлу пам'ять про Олега хвилиною мовчання, а потім тишу над Наркевичами розірвали залпи салютів Почесної варти та звуки гімну.

Як зазначили в районній раді, загинув Олег Суприкін 11 листопада, при виконанні службових обов’язків у Станиці Луганській. У матері після загибелі сина залишилась молодша донька та онучка. Одружитися Олег ще не встиг, власної сім'ї не мав. Ще недавно він приїжджав додому у відпустку, а вже 14 листопада тіло привезли через місто Волочиськ, у рідні Наркевичі.

Олег не встиг одружитися

Олег народився у селі Зелена у 1987 році, пізніше проживав із сім'єю у смт. Наркевичі. Після закінчення 9-го класу місцевої школи продовжив навчання у Волочиському промислово-аграрному професійному ліцеї. З весни 2016 року проходив військову службу в ЗСУ за контрактом.

Чоловіки також не стримували сліз 

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували світлу пам'ять про бійця

Чоловіка вшанували залпами салютів Почесної варти

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую