ye-logo.v1.2

Афера на мільйони: хмельничанці, яка ошукала базарників, повідомили про підозру

Кримінал 3241
Судом обрано підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 19 мільйонів гривень
Судом обрано підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 19 мільйонів гривень. Фото: з архіву

Зараз шахрайка під вартою.

 Хмельницькою місцевою прокуратурою погоджено підозру підприємиці, яка ошукала людей на суму понад 32 мільйони гривень. Про це повідомив керівник Хмельницької місцевої прокуратури Валерій Заяц.

Йдеться про хмельничанку Юлію Богонос, яка, за словами базарників, напозичала у них та родичів і друзів понад 3 мільйони доларів. Потім продала усе своє майно та зникла разом із чоловіком та дитиною. Утім, 15 вересня її затримали в Києві. Поки до правоохоронців звернулося 18 потерпілих.

«Під час досудового слідства у кримінальному провадженні, яке здійснює слідчий відділ поліції, встановлено, що мешканка міста Хмельницький під приводами здійснення підприємницької діяльності та лікування чоловіка шляхом обману та зловживання довірою заволоділа коштами 18 потерпілих», - зазначили в прес-службі прокуратури.

Як повідомляв раніше сайт «Є», наразі судом обрано підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою. Їй визначили заставу в розмірі 19 мільйонів гривень.Втім у суді пані Юлія заперчувала, що винна таку велику суму грошей.

«Досудове слідство триває. З метою повного та об’єктивного розслідування досліджуються усі обставини кримінального провадження, в тому числі встановлюється причетність підозрюваної до скоєння інших подібних злочинів», - додали в прокуратурі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую