ye-logo.v1.2

У Славутському районі жінка на добу залишала трьох малолітніх дітей і поїхала розважатись

Суспільство 2182
В разі повторення подібної ситуації дітей можуть вилучити з сім
В разі повторення подібної ситуації дітей можуть вилучити з сім'ї. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Наглядати за дітьми жінка попросила сусідку, але та теж не справилася з покладеними на неї обов’язками.

У Славутському районі 28-річна жінка залишила вдома дітей 9, 5, та 2 років, а сама разом з подругою поїхала до райцентру розважатися. У Нацполіції області кажуть, що  до служби у справах дітей Славутської райдержадміністрації зателефонували сусіди горе-матері.

“Жінка залишила вдома трьох малолітніх хлопчиків, а сама поїхала до Нетішина розважатися. Діти самі перебули ніч, були голодні і налякані. Соціальні працівники наступного дня направили дітей до інфекційного відділення Славутської центральної районної лікарні. Коли горе-матір надвечір повернулася в село, вдома вже нікого не було. Про даний факт повідомили до поліції. Під час спілкування правоохоронців з жінкою вона розкаялася у скоєному. Розповіла, що чоловік поїхав на заробітки, а їй важко самій з трьома дітьми. А тут зайшла в гості подруга, запропонувала трохи розслабитись. Жінки випили, а потім вирішили продовжити відпочинок у Нетішині. Наглядати за дітьми жінка попросила сусідку, але та теж не справилася з покладеними на неї обов’язками”, - зазначають парвоохоронці.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 «Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Раніше матір дітей таких проступків не вчиняла, тож цього разу вона зможе повернути хлопчиків. Проте на засіданні комісії з питань захисту дітей Славутської РДА її попередили, що в разі повторення подібної ситуації дітей можуть вилучити з сім’ї.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую