ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» провів нервовий матч у Чорноморську

Спорт 1480
Дмитро Мартинюк (№10) наступний матч у Херсоні пропустить через дискваліфікацію
Дмитро Мартинюк (№10) наступний матч у Херсоні пропустить через дискваліфікацію. Фото: з архіву

Хмельницька команда, виграючи 4:1, ледь не втратила перемогу.

Відбулися матчі 9 туру чемпіонату України з фут залу серед команд «Екстра-ліги». Хмельницький «Сокіл» свій матч проводив у Чорноморську проти місцевого «Юні-Ламана», який мав у своєму активі дві нічиї та шість поразок.

Хмельничанам доволі швидко вдалося забезпечити собі комфортний рахунок. Вже на 12 хвилині він був 4:0 (забивали Артур Подлюк, Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета та Андрій Лисенко). Та перерву команди пішли за рахунку 4:1.
Перевага у три голи зникла у перші шість хвилин другого тайму, коли господарям майданчику вдалося тричі забити «Соколу». А на 33 хвилині «Юні-Ламан» отримав шанс повести в рахунку, коли хмельничани залишилися в меншості (другу жовту картку отримав Дмитро Мартинюк), а в ворота гостей був призначений дабл-пенальті. Та Максим Коптєв пробив повз ворота.

А як тільки хмельничани «вистояли» дві хвилини в меншості, вони знову повели в рахунку, завдяки влучному удару Олександра Педяша. Ну, а за 40 секунд до фінальної сирени Педяш оформив дубль та встановив остаточний рахунок у матчі – 6:4 на користь «Сокола».

Після цієї перемоги хмельничани зберегли за собою 7 місце в турнірній таблиці. У «Сокола» тепер 12 очок, і, до прикладу, до четвертої позиції, на якій йде херсонський «Продексім», команду Романа Ковальчика віддаляє два бали.

Свій наступний матч «Сокіл» зіграє 26 листопада саме в Херсоні проти «Продексіму».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую