ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали крадія мобільних телефонів

Кримінал 1321
Злодія впіймали "на гарячому"
Злодія впіймали "на гарячому". Фото: hm.npu.gov.ua

Зловмисник проник у приміщення супермаркету, де розташовувався магазин мобільного зв’язку.

 У Славуті поліцейські затримали 24-річного хлопця, який намагався викрасти з магазину телефони. Наразі кримінальне провадження вже спрямовано до суду. Молодику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

«Близько 2-ї години ночі до Славутського відділу поліції зателефонували свідки та повідомили про те, що, очевидно, до супермаркету «Економ», розташованому в центрі міста, проникли злодії. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці «на гарячому» затримали 24-річного місцевого жителя, який уже вибрав собі 4 новеньких смартфони «Prestigio» і збирався накивати п’ятами», - повідомили в прес-службі поліції.

Зловмисник проник у приміщення супермаркету, де розташовувався магазин мобільного зв’язку, відтиснувши пластикове вікно. У ході досудового розслідування з’ясувалося, що молодик причетний до ще однієї крадіжки в райцентрі: по вулиці Соборності зловмисник проник до автомобіля «Wolksvagen-Tiguan», звідки викрав відеореєстратор та навігатор, які потім здав у ломбард.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую