ye-logo.v1.2

У ДТП під Миколаєвом загинули двоє 22-річних військових з Хмельниччини

Суспільство 8189
В
В'ячеслав (ліворуч) і Олександр загинули в аварії. Фото: vk.com

Легковик, в якому пересувались бійці, зіткнувся з автоцистерною.

 У ДТП під Миколаєвом 22 листопада загинуло двоє випускників Кам’янець-Подільського військового ліцею. Старший лейтенант В’ячеслав Марченков родом із села Пудлівці Кам’янець-Подільського району, а старший лейтенант Олександр Олійник – з Ярмолинець. Обом було по 22 роки.

Як повідомили в Кам’янець-Подільській районній раді, з В’ячеславом Марченковим прощатимуться сьогодні в Одеській військовій академії, де він навчався. Поховають військовослужбовця в п'ятницю о 12:00 годині в рідному селі Пудлівці.

За інформацією обласного військкомату, тіло Олександра Олійника також поки не привезли додому. Похорон запланований на суботу, 26 листопада.

Як повідомили в поліції Миколаївської області, трагічна ДТП трапилася 22 листопада на автодорозі Ульянівка-Миколаїв. Внаслідок зіткнення легкового автомобіля Opel Vectra та автоцистерни Scania, загинули троє з чотирьох військових, які перебували у легковому авто. Четвертий військовий помер від отриманих травм у лікарні близько 6:00 23 листопада. 49-річний житель Одеської області, який перебував за кермом вантажівки, не постраждав.

«З приводу дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування. Але, на превеликий жаль, неможливо повернути матерям і батькам загиблих синів, дружинам – загиблих чоловіків, військовим колективам - братів по зброї. Командування, особовий склад флоту висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів. Уся флотська родина розділяє вашу біль, сумує разом з вами. Світла пам’ять!», - таке повідомлення опублікував прес-центр Командування ВМС ЗС України.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій автоцистерни не надав перевагу у русі транспортному засобу, що рухався по головній дорозі.

Слідчим управлінням ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 УК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую