ye-logo.v1.2

У Полонному псевдопереселенці ошукали сім'ю пенсіонерів

Суспільство 1636
У пенсіонерів видурили всі заощадження
У пенсіонерів видурили всі заощадження. Фото: shepetivka.com.ua/

Пенсіонери залишились без усіх своїх заощаджень.

Учора, 23 листопада, у Полонному до потерпілих завітали четверо людей — два чоловіка та дві жінки, і попросилися на ночівлю. У Нацполіції області кажуть, що в результаті пенсіонери залишились без усіх своїх заощаджень.

“Незнайомці представились переселенцями з Криму і зараз у пошуках житла. Пенсіонери погодились і впустили гостей у будинок. Під час вечері одна із жінок почала говорити з господинею і зауважила, що на неї наведена страшна порча. Взялися викачувати яйця, а потім «рятівниця» авторитетно сказала, що увесь негатив лежить на грошах і прикрасах. Тоді бабуся винесла усі свої заощадження — 4 тисячі гривень, 2 золоті обручки, ланцюжок та сережки, і передала шахрайці. Після цього усі четверо кудись почали збиратися і сказали, що за півгодини повернуться. Проте більше цих людей потерпілі не бачили. Разом з ними зникли і всі заощадження пенсіонерів”,- зазначають правоохоронці.

Отямившись, потерпілі зателефонували в поліцію. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Наразі вживаються заходи по встановленню осіб зловмисників. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую