ye-logo.v1.2

До війська з Хмельниччини відправили 630 строковиків

Суспільство 1885
Призовники не будуть нести службу в зоні проведення АТО
Призовники не будуть нести службу в зоні проведення АТО. Фото: з архіву

У зоні АТО призовники нести службу не будуть.

Планове завдання щодо осіннього призову на строкову військову службу в Хмельницькому і області виконали на 100 відсотків. Про це повідомив заступник обласного військового комісара Володимир Гучок.

За його словами, до війська відправили 630 строковиків. Призовники не будуть нести службу в зоні проведення АТО. 

«Останні 15 призовників відправили зранку 25 листопада в Нацгвардію на Київ. Усі райони впорались із завданням, таких, щоб відставали, немає», - повідомив Володимир Гучок.

З його слів, середній вік тих, кого відправили до війська – 21-23 роки. До лав ЗСУ направили 54 відсотки усіх призовників, 46 – в інші військові формування (до Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту).

Заступник військового комісара додав, що весняний призов триватиме у квітні-травні наступного року. Передбачено, що з області для проходження строкової військової служби буде призвано вдвічі більше чоловіків, оскільки кількість строковиків у ЗСУ становитиме не 10 (як зараз), а 20 відсотків.

Нагадаємо, до війська кличуть придатних за станом здоров'я до військової служби чоловіків, яким до дня виряджання до військових частин виповнилося 20 років, а також осіб, що не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відтермінування від призову.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую