ye-logo.v1.2

Двоє малолітніх хлопчиків обікрали сільський магазин на Чемеровеччині

Суспільство 1757
Через юний вік до кримінальної відповідальності притягуватись вони не будуть
Через юний вік до кримінальної відповідальності притягуватись вони не будуть. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Діти винесли іграшки та цукерки.

У середу, 23 листопада, у одному із сіл Чемеровецького району, двоє братів, 6 і 9 років, обікрали сільський магазин. У Нацполіції області кажуть, що подія сталася близько 3-ї години ночі. Малолітні злодії викрали цукерки та іграшки на загальну суму близько 10 тисяч гривень.

“Хлопчиків виховує матір. Жінка ніде не працює, тож живе сім’я, здебільшого, на «дитячі» гроші. Хлопчики рідко бачать солодощі і новенькі іграшки. Напередодні вчинення крадіжки вони заходили в місцевий магазин і облюбували деякі речі, а вночі, розбивши скло, проникли всередину. Діти понабирали собі солодощів та іграшок майже на 10 тисяч гривень. Вони так стішились, що почали гратися прямо по дорозі і порозгублювали частину крадених речей. Саме ця стежка і привела правоохоронців до будинку, де живуть діти. Викрадені речі у них вилучили”, - повідомляють у прес-службі правоохоронців.

Хлопчаки шкодують про скоєне. Через юний вік до кримінальної відповідальності притягуватись вони не будуть. Їх матір буде притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративну відповідальність. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую