ye-logo.v1.2

На Хмельниччині із незаконного обігу вилучили сумнівного алкоголю більше як на 9 мільйонів гривень

Суспільство 1701
Конфісковано товарів підакцизної групи за судовими рішеннями на суму майже 1 мільйон гривень
Конфісковано товарів підакцизної групи за судовими рішеннями на суму майже 1 мільйон гривень. Фото: expres.ua/

За рішеннями суду конфіскували алкоголю на суму майже 1 мільйон гривень.

Податківці упродовж року з незаконного обігу вилучили товарів підакцизної групи на суму 9,2 мільйона гривень. У фіскальній службі повідомляють, що таких товарів  за судовими рішеннями конфіскували на суму майже 1 мільйон гривень.

“У рамках операції “Акциз-2016” виявили 5 незаконних виробництв фальсифікованих алкогольних напоїв. По області зареєстрували 23 кримінальних провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України. Примітно, що майже половина із них розслідується за частиною 3 статті 204 КК України - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів з недоброякісної  сировини,  що становлять загрозу для життя і здоров'я людей. До суду направлено матеріали 8 кримінальних проваджень за статтею 204 Кримінального кодексу України.”, - зазначають фіскальники.

Протиправна діяльність різного роду ділків, які продають фальсифікат, несе велику загрозу життю та здоров‘ю споживачів. Такий алкоголь містить безліч шкідливих домішок та речовин і загрожує здоров'ю людини.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую