ye-logo.v1.2

У Славутському районі двоє чоловіків побили і втопили у калюжі свого товариша

Кримінал 2713
Одного зі зловмисників поліцейські затримали того ж дня. Іншому вдалося втекти, зараз він оголошений у розшук
Одного зі зловмисників поліцейські затримали того ж дня. Іншому вдалося втекти, зараз він оголошений у розшук. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Одного із зловмисників затримали, інший втік.

У Славутському районі зловмисники побили і втопили у калюжі 45-річного чоловіка. У Нацполіції області кажуть, що того дня усі троє пиячили. Під вечір один із підозрюваних, той, що наразі оголошений у розшук, згадав, що потерпілий нібито викрав у його тестя велосипед, і вирішив його покарати.

“Зловмисники вдягнули чоловікові на шию металевого ланцюга та повели через ліс в сусіднє село «на очну ставку» із тестем. По дорозі потерпілий впав, і підозрювані сильно побили його та втопили у калюжі. Повідомлення про виявлення тіла надійшло до Славутського відділу поліції вранці наступного дня. Службова собака привела від місця злочину до будинку одного із підозрюваних. 30-річного чоловіка було затримано. Інший, 28-річний, втік із села. Зараз він оголошений у розшук”, - зазначають у прес-службі правоохоронців.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого пунктом 12 частини 2 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Наразі вживаються усі можливі заходи по розшуку та затриманню іншого зловмисника. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую