ye-logo.v1.2

Наприкінці грудня у Хмельницькому виступить «Піккардійська Терція»

Афіша 2276
 Концерт відбудеться на сцені Хмельницької філармонії. Початок – о 19:00
Концерт відбудеться на сцені Хмельницької філармонії. Початок – о 19:00. Фото: tercia.com.ua

25 грудня гурт презентує хмельничанам нову концертну програму «Лети…».

У жовтні «Піккардійська Терція» з успіхом провела свій наймасштабніший тур містами сходу та півдня України. Нову концертну програму колективу під назвою «Лети…» почули у 17-ти містах: від Полтави – до Маріуполя. У грудні такий концерт відбудеться і в Хмельницькому.

Насолодитися чоловічим вокалом хмельничани та гості міста зможуть 25 грудня у приміщенні обласної філармонії.

Художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець розповів, що гурт везе багато нових пісень.

«Це нова програма, з якою концертуємо тільки цієї осені та зими. І саме ця програма невдовзі стане основою нашого нового, уже п’ятнадцятого за рахунком, альбому, який так і називатиметься – ″Лети…″ та вийде напередодні 25-річчя ″Терції″», – розповів керівник.

Свій ювілей гурт відзначатиме восени 2017-го року, та готуватися до круглої дати почав уже зараз. Крім нового альбому, вокальна формація готує своїм прихильникам ще багато творчих сюрпризів. Напиклад, на власному YouTube-каналі «піккардійці» почали викладати раритетні відео.

Окрім Хмельницького, концерти туру «Піккардійської Терції» з програмою «Лети…» відбудуться ще у шести містах заходу та центру України:

  • 13 грудня – Луцьк (Драмтеатр);
  • 14 грудня – Рівне (Драмтеатр);
  • 15 грудня – Тернопіль (ПК «Березіль»);
  • 16 грудня – Івано-Франківськ (Драмтеатр);
  • 19 грудня – Житомир (Драмтеатр);
  • 25 грудня – Хмельницький (Філармонія);
  • 27 грудня – Чернівці (Драмтеатр).

 

Квитки у Хмельницькому за телефоном: 79-44-74.

 

Довідка:

«Піккардійська Терція» – унікальний колектив для української музичної культури. За 24 роки стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України», а його учасники стали визнаними «метрами акапельного співу». Від 1992-го, року свого заснування, «Терція» випустила чотирнадцять різножанрових альбомів та збірок. А зараз «піккардійці» (склад формації: Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Богдан Богач, Андрій Капраль, Андрій Шавала та Роман Турянин) працюють над новим, уже п’ятнадцятим, студійним альбомом.

У репертуарі «Піккардійської Терції» – понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз… На 95 відсотків це україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма мовами. Не менше вражає й географія виступів формації: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Канада, США, Бельгія, Швейцарія і навіть Сингапур.

У 2008-му році вокальна формація удостоїлася найпрестижнішої культурно-мистецької нагороди – Національної премії України ім. Т. Шевченка.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую