ye-logo.v1.2

На Білогірщині “на гарячому” затримали 27-річного наркоторговця

Кримінал 1733
Під час обшуку в будинку підозрюваного було вилучено 1,5 кг канабісу, 0,5 кг макової соломки та міні-теплицю для вирощування коноплі
Під час обшуку в будинку підозрюваного було вилучено 1,5 кг канабісу, 0,5 кг макової соломки та міні-теплицю для вирощування коноплі. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Правоохоронці зафіксували 3 факти збуту наркозалежним.

Поліцейські Білогірщини задокументували злочинну діяльність 27-річного жителя райцентру, який вирішив «підзаробити» продажем наркотиків. Правоохоронці зазначають, що зафіксували 3 факти збуту наркозалежним, а під час четвертого його затримали «на гарячому».

“Під час санкціонованого обшуку в будинку зловмисника поліцейські виявили та вилучили безліч предметів, які мають відношення до виготовлення та вживання наркотиків, а також 1,5 кілограмів канабісу і 0,5 кілограмів макової соломки. Крім того, наркоторговець виготовив спеціальну міні-теплицю для вирощування коноплі, яка була обладнана світлом та вентиляцією”, - зазначають у Нацполіції області.

Молодику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую