ye-logo.v1.2

Хмельницькі патрульні просять водіїв під час снігопадів утриматися від поїздок

1882
Найближчим часом очікують погіршення погодних умов
Найближчим часом очікують погіршення погодних умов. Фото: з архіву

Найближчим часом у Хмельницькому очікуються снігопади та ожеледиця на дорогах. 

Хмельницькі копи попереджає водіїв про погіршення погодних умов. Найближчим часом у Хмельницькому очікуються снігопади та ожеледиця на дорогах. 

“Не забувайте, що в умовах ожеледиці, не завжди є можливість вчасно відреагувати і екстрено зупинити автомобіль, враховуйте це коли вибираєте безпечну швидкість для руху. Пам'ятайте: в умовах снігопаду необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостам та естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. А при зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію”, - зазначають патрульні.

Водіям також радять бути обережними проїжджаючи нерегульовані пішохідні переходи. Під час ускладнення погодних умов, по можливості, варто утриматися від поїздок на власному транспорті. Ті, хто все таки виїде - бути максимально уважними та обережними за кермом. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую