ye-logo.v1.2

ДТП, які в Хмельницькому в листопаді зафіксували камери (ВІДЕО)

Суспільство 5457

До вашої уваги черговий відеогляд дорожньо-транспортних пригод, які сталися в обласному центрі останнього осіннього місяця 2016 року.

Сайт «Є» підготував вже традиційну відеопідбірку аварій. До огляду ДТП, що сталися в Хмельницькому в листопаді 2016 року, увійшли шість відео, більшість з яких була зафіксована камерами вуличного спостереження сайту glazok.km.ua.

Звісно, деякі з них не можна назвати аваріями, але заслуговують на увагу. До прикладу, відео «шаленого тролейбуса», який камери зафіксували 21 листопада біля «Думки». Нагадаємо, від проспекту Миру до Зарічанської немає тролейбусної лінії вулицею Свободи (від Сілістри до Думки). Але це не завадило тролейбусу спуститися згори до низу. Водія, який в такий спосіб вирішив наздогнати графік, згодом звільнили.

Одне з відео було надіслано нам на сайт у рубрику «Наркор». Воно стосується ДТП, яке сталося 24 листопада на вулиці Шевченка, коли вантажівка збила на пішохідному переході чоловіка.

Та відкриває наш огляд відео, яке можна назвати «Народжений в сорочці». 12 листопада неподалік «Вічного вогню» зіштовхнулися дві автівки, після чого джип вискочив на тротуар, по якому йшла людина. Пішохід, вочевидь, почувши звуки удару автомобілів, озирнувся та… почав тікати від авто, яке його «наздоганяло». На щастя, все завершилося добре.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую