ye-logo.v1.2

У Хмельницькому по «гарячих слідах» затримали чоловіка, який пограбував 13-річну школярку

Кримінал 1839
Свій вчинок чоловік пояснив скрутним матеріальним становищем
Свій вчинок чоловік пояснив скрутним матеріальним становищем. Фото: news.pn

Чоловік силоміць відібрав у дівчинки мобільний телефон, коли та йшла до школи.

Про пограбування школярки повідомила її класний керівник.

«Дівчинка розповіла, що вранці вона, як зазвичай, йшла до школи вулицею Завадського. По дорозі вона розмовляла по телефону з мамою. Назустріч їй прямував незнайомий чоловік, який не викликав жодних підозр. Проте, коли вони порівнялися, зловмисник, погрожуючи, вихопив у школярки мобільний і почав утікати. Свідки події намагалися наздогнати зловмисника, але їм це не вдалося» – йдеться у повідомленні сектору комунікації поліції Хмельницької області.

Коли прийшла до школи, дівчинка одразу розповіла про все вчительці, яка й зателефонувала у поліцію. Саме завдяки такій оперативності зловмисника вдалося розшукати впродовж доби.

Ним виявився 33-річний житель міста Деражня, який працює у Хмельницькому. Чоловік раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, а свій вчинок пояснив скрутним матеріальним становищем.

Мобільний телефон, який грабіжник встиг продати на ринку, правоохоронці вилучили. І тепер чоловікові доведеться відповідати перед законом за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую