ye-logo.v1.2

Водіям не виїжджати, а пішоходам ходити лише тротуарами - поліція попереджає про особливості негоди

Суспільство 2017
Фото: prozoro.info

Через ожеледицю поліція Хмельниччини просить водіїв не виїжджати у далеку дорогу без нагальної потреби

"Цими вихідними на Хмельниччині й далі вируватиме негода, зумовлена циклоном, який прийшов Правоохоронці закликають учасників дорожнього руху до уважності та обережності і просять без нагальної потреби найближчим часом узагалі не виїжджати за межі населених пунктів", - повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За інформацією Гідрометцентру, сніг з дощем та сильний вітер призведуть до виникнення ожеледиці на дорогах країни. За таких погодних умов, у поліції радять водіям неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, подбати про якісну зимову гуму.

"Будьте обачні при проїзді мостів та естакад, відмовтеся від ризикованих маневрувань, ні в якому випадку не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.
Крім того, під час сильних опадів радимо керманичам авто за можливості утриматися від поїздок на дальні відстані, а тим хто виїхав бути вкрай обачливими", - просять у поліції.

Подбати про власну безпеку потрібно і пішоходам. Враховуючи ожеледь, рухайтеся тротуарами обережно, переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях, не виходьте на проїжджу частину прямо перед автомобілем – водій просто не встигне загальмувати. У темний час доби використовуйте світлоповертаючі елементи.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую