ye-logo.v1.2

Азіат, вийшовши з колонії, знову може повернутися за грати

Кримінал 2148
Обікрасти аптеку не вдалося, оскільки спрацювала сигналізація
Обікрасти аптеку не вдалося, оскільки спрацювала сигналізація. Фото: hm.npu.gov.ua

У Шепетівці затримали іноземця, який намагався обікрасти аптеку.

40-річний громадянин однієї з азіатських країн два місяці тому звільнився з колонії, де відбував покарання за крадіжку. Та нещодавно знову потрапив до поліцейського відділку.

У Шепетівціна пульт поліції охорони надійшов сигнал про те, що в аптеці медичного училища спрацювала сигналізація. На місце події одразу виїхав спільний наряд поліції охорони і патрульних. За повідомленням прес-служби обласного управління Нацполіції, чоловік відтиснув пластикове вікно і проник всередину аптеки, звідки намагався викрасти гроші та ліки. Коли почув, що спрацювала сигналізація, почав утікати.

На свіжому снігу чітко виднілись сліди зловмисника, які вели до під’їзду сусідньої багатоповерхівки. Там на сходинковому майданчику третього поверху його і затримали.

З’ясувалося, що затриманий може бути причетним ще до крадіжки з продуктового магазину в місті Шепетівка, яка була скоєна 25 листопада. Звідти він виніс гроші та продукти майже на 30 тисяч гривень.

Чоловіку вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. На період досудового слідства суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших злочинів на території міста.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую