ye-logo.v1.2

Переможниця фестивалю «Подільська ліра-2016» поїде на навчання у вокальну академію Пономарьова

Культура 2931
Фестиваль проходив упродовж двох днів
Фестиваль проходив упродовж двох днів. Фото: надане організаторами фестивалю

Участь у конкурсі взяли понад 500 осіб.

Упродовж 26 та 27 листопада Хмельницькій обласній філармонії відбувався ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва імені Валерія Ярецького «Подільська ліра - 2016». Організатори кажуть, що серед головних цілей фестивалю - популяризувати творчість Народного артиста України Валерія Ярецького, відродити народних традицій, звичаїв та обрядів, народного мистецтва.

«Участь у фестивалі могли взяти дитячі, навчальні, юнацькі хорові колективи усіх типів. Цього року на фестивалі були присутні учасники Львівської, Тернопільської, Черкаської та Хмельницької області. На професійній сцені свою майстерність демонстрували понад 500 конкурсантів у різноманітних номінаціях», - розповідає директор фестивалю Лілія Качуринець.

За результатами фестивалю сертифікат-право на безкоштовну участь в триденному вокальному інтенсивні вокальної Академії Народного артиста України Олександра Пономарьова, в продюсерському центрі «З ранку до ночі» отримала - Анастасія Ковальська. Дівчинка навчається у Хмельницькій дитячій музичній школі №2.

Гран-прі з подарунком «Акустична система» завоював Зразковий художній колектив України хор «Тоніка» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую