ye-logo.v1.2

Фреймут анонсувала свою інспекцію в Хмельницькому

Суспільство 4012
Ольга Фреймут 22 жовтня в Хмельницькому на майдані розповіла про свою інпекцію. Тепер 6 грудня вийде телеверсія ревізії Фреймут
Ольга Фреймут 22 жовтня в Хмельницькому на майдані розповіла про свою інпекцію. Тепер 6 грудня вийде телеверсія ревізії Фреймут. Фото: з архіву

«Найрезонансніша перевірка» проекту виходить в ефір.

Проект «Новий інспектор Фреймут. Міста» покаже інспекцію в Хмельницькому, яку знімальна група телеканалу «1+1» проводила ще в жовтні. Про це йдеться в анонсі проекту.

Отже, як сказано в анонсі телеверсії інспекції: «Візит до Хмельницького, на початку якого ніщо не віщувало біди, обернувся справжнім кошмаром і страшним випробуванням для всієї команди». А саму перевірки назвали «найрезонанснішою». Побачити її можна буде на телеканалі «1+1» у вівторок, 6 грудня, о 22.00.

Нагадаємо, під час зйомок проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» в Хмельницькому ведуча Ольга Фреймут заявила, що її побили на м’ясокомбінаті. І в підсумку підприємство «отримало» звання «Ганьба міста», а ось відзнаку «Гордість міста» вручили меру Олександру Симчишину. Також подарували Хмельницькому лавочки, які мають встановити біля філармонії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую