ye-logo.v1.2

Благодійний фонд «Ми поруч» надав близько 800 продуктових наборів для людей з обмеженими можливостями На правах реклами

Суспільство 1955
Фото: прес-служби фонду

3 грудня країна та світ відзначили день людей з обмеженими можливостями.

Це ще один привід привернути увагу суспільства до потреб незахищених верств населення, котрі, як ніхто інший потребує підтримки.

Постійний діалог з громадськими організаціями, позитивна реакція на звернення від людей з особливими потребами, надання їм юридичних консультацій – благодійний фонд народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч», вже чотири роки постійно співпрацює з тими, хто в першу чергу потребує уваги та допомоги.

Більше того, такий соціально-важливий напрямок роботи став для працівників фонду пріоритетом у роботі. Тут щоразу намагаються підтримати не лише матеріально, а й морально.

Останнім з прикладом такої співпраці стала акція, яку провели працівники фонду до Дня інваліда. З 30 листопада тут розпочали розвозити продуктові набори. У Хмельницькому такі надали на громадську організацію «Жінки інваліди» та фонд «Доброта», у Хмельницькому районі, солодкі подарунки вручили для дітей з обмеженими можливостями. Відвідали і Райковецький центр соціальної реабілітації. Така ж акція відбулася і у Волочиську.

«Сергій Петрович Лабазюк та його фонд постійно підтримує нас у будні та у свята. Нашим діткам, ці доброчинці, вже декілька років поспіль надають солодкі подарунки до Різдвяних та Новорічних свят, не забувають і про допомогу самому закладу, який постійно потребує оновлення. Ми дійсно дякуємо фонду та сподіваємося на подальшу тісну співпрацю», - зазначила завідувач відділенням соціальної реабілітації дітей інвалідів Центру надання соціальних послуг міста Волочиськ Анна Рак.

Загалом за ці декілька днів, помічниками Сергія Лабазюка було роздано близько 800 продуктових наборів. Тут переконують завжди будуть поруч з тими, хто потребує уваги, підтримки та поради.

«Ми постійно співпрацюємо як з організаціями, так із людьми, що по тих чи інших причинах втратили своє здоров’я, адже саме вони найбільше потребують нашої уваги та турботи. Така робота триває вже 4 роки, і надалі продовжуватиметься» - зазначають у фонді «Ми поруч».  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую