ye-logo.v1.2

Хмельничанам розкажуть про «Жіноче тіло у традиційній культурі українців»

Афіша 2079
Презентація відбудеться у суботу
Презентація відбудеться у суботу. Фото: report.if.ua/

Книга ілюстрована унікальними світлинами та старовинними поштовими листівками.

У суботу, 10 грудня, у хмельницькій книгарні “Є” презентують книжки Ірини Ігнатенко «Жіноче тіло у традиційній культурі українців» та «Чоловіче тіло у традиційній культурі українців». «Жіноче тіло» визнано етнографічним бестселером України.

“Як наші прабабусі отримували сексуальне виховання і знання про інтимні стосунки з чоловіками? Як влаштовували ці стосунки в селянській хаті, де мешкали кілька поколінь однієї родини? Як за допомогою жіночої господарської магії та народної медицини вирішували проблеми планування народжуваності та безпліддя, недостатньої або ж надмірної уваги з боку протилежної статі? Прочитавши цю книжку, ви краще зрозумієте дивовижну українську міфопоетичну картину світу”, - зазначають організатори.

Книга «Чоловіче тіло у традиційній культурі українців» – продовження етнографічного бестселеру «Жіноче тіло у традиційній культурі українців». Прочитавши її, можна дізнатись якими були для українців ХІХ – початку ХХ століття канони чоловічої краси та здоров’я, які традиційні зачіски носили, чого остерігалися та як за допомогою народних традицій і рецептів лікування долали чоловічі хвороби та багато іншого.

Презентація книг відбудеться у суботу, 10 грудня, у книгарні “Є”, за адресою Проскурівська, 2, о 16.00 годині. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую