ye-logo.v1.2

Школярі області сконструювали танки, літаки і кораблі

Суспільство 1579
Техніки представили свої роботи
Техніки представили свої роботи. Фото: km-oblrada.gov.ua

Юні техніки представили свої моделі на конкурсі.

На обласному заочному конкурсі стендового моделювання юні техніки представили 97 моделей. Участь у ньому взяло 17 команд з різних районів та філія обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді у Кам’янці-Подільському.

Як повідомили в обласній раді, юні техніки представляли моделі у категоріях «Авіація», «Транспортні засоби», «Бронетехніка», «Флот» тощо. Конкурс відбувся на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Найкращі моделі оцінювало журі, зважаючи на загальне враження, деталювання, озброєння, камуфляж тощо. Вже вкотре запекла боротьба за перемогу велася між безперечними фаворитами конкурсу – командами Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва, Старокостянтинівської міської станції юних техніків і Кам’янець-Подільського центру дитячої та юнацької творчості.

За результатами оцінювання журі конкурсу визначило переможців у командному заліку: І місце здобула команда Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва, ІІ місце Старокостянтинівської міської станції юних техніків і ІІІ місце команда Кам’янець-Подільського центру дитячої та юнацької творчості.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую