ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Скумбрія малосольна, яка не поступається за смаком червоній рибі

9 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 22754
Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна.
Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна. Фото: автора

Найлегший рецепт маринування скумбрії. Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна.

Інгредієнти:
2 скумбрії (заморожені),
цибуля ріпчаста за смаком,
250 мл води,
6 шт. гвоздики,
перець горошком,
1/3 ч. л. перцю запашного меленого,
зерна коріандру (дрібка),
2 ч. л. солі,
0,5 ч. л. цукру,
2 ст. л. олії,
2,5 ст. л. яблучного оцту.


Приготування:
Скумбрію розморозити, почистити, нарізати шматочками.

Воду закип'ятити, додати сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію. Кип'ятити хвилину на повільному вогні. Наприкінці влити оцет. Маринад охолодити. Цибулю нарізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею.

Залити все прохолодним маринадом.
Залишити маринуватися (краще на добу).


 

риба та морепродукти, закуски, пісні страви, оселедець домашній, скумбрія маринована, домашні маринади, оселедець зі скумбрії

Коментарі:

  Так  Ні, дякую