ye-logo.v1.2

Як українські лікарі у футзал грають (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3085

У Хмельницькому стартував чемпіонат України серед лікарів.

Дванадцять команд з різних куточків країни з’їхалися до Хмельницького, щоб визначити кращих футзалістів серед медиків.

І вже в першому поєдинку був зафіксований доволі великий рахунок – 6:1. Саме з таких рахунком лікарі з Херсона змогла здолати своїх колег із Вінниці та очолити турнірну таблицю групи «С».

А ось другий матч, в якому зійшлися господарі турніру з Хмельницького з командою з Івано-Франківська був не таким щедрим на голи. До того ж, розпочався з неприємного епізоду. Вже на 40 секунді у центрі майданчику головами зіштовхнулися двоє гравців. І обом лікарям знадобилася медична допомога. Ну, а сам матч пройшов за переваги івано-франківців, які змогли двічі вразити ворота хмельничан та виграти з рахунком 2:0.

У першому ж матчі - Херсона проти Вінниці, було забито 8 голів

Для івано-франківського медика матч проти хмельничан тривав 40 секунд. А потім... розбита голова та медична допомога.

Утім, хмельничани таки потішили своїх прихильників перемогою. Адже в наступному для себе матчі обіграли команду з Луцька – 4:2. Та чи пройдуть до півфіналу – залежатиме від результату поєдинку івано-франківських медиків проти волинських.

Отож, першого ігрового дня команди розігрують путівки до півфіналів, які відбудуться вже завтра, починаючи з 10.00. Ну, а, яка команда стане чемпіоном України стане відомо за підсумками фінального двобою, який 10 грудня о 12.40 розпочнеться в хмельницькому спорткомплексу Нацполіції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую