ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» у Лубнах: без трьох гравців «основи», з двома новачками

Спорт 2370
Павло Ляшенко (№13) більше не є гравцем Новатора. Тепер на його позиції гратиме Богдан Середа
Павло Ляшенко (№13) більше не є гравцем Новатора. Тепер на його позиції гратиме Богдан Середа. Фото: з архіву

Хмельницька команди провела свої матчі 6 туру чемпіонату України в Суперлізі.

«Новатор» зіграв два поєдинки на Полтавщині проти «Фаворита». Господарі, попри назву своєї команди, вважалися аутсайдером цих протистоянь, оскільки посідали останнє 8 місце в турнірній таблиці. Хмельничани ж перебували на третьому місці.

У першому матчі «Новатор» впевнено виграв з рахунком 3:0. Щоправда, проблеми в гостей були в першій партії, в якій вони перемогли 28:26. «Було важко найти свою гру, оскільки ми грали без трьох гравців основного складу – дискваліфікованих Дмитра Федоренка та Сергія Попова, а також Андрія Перепаді, який не поїхав через певні обставини, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Та в двох наступних партіях все налагодилося, виграли 25:20 та 25:17».

У другому матчі хмельничани здолали «Фаворит» ще впевненіше – 25:14, 25:22, 25:10. «Загалом задоволений виїздом, адже здобули шість очок, - продовжує Роман Олександрович. – До того ж, переслідувачі ВК «Вінниця» та «Дніпро» обмінялися очками і ми змогли піти у невеличкий відрив. Тепер всі думки на наступні матчі – вдома проти «Локомотива» з Харкова».

Між іншим, у Лубнах в складі «Новатора» дебютував екс-гравець «Локомотива» та збірної України Юрій Томин, а також вихованець хмельницького волейболу Богдан Середа. Він, між іншим, замінив у «Новаторі» Павла Ляшенка, з яким вирішили завершитися співпрацю.

Отож, «Новатор» після 6 туру продовжує посідати 3 місце, маючи в активі 24 очки, відстаючи від «Локомотива», який йде другим на 6 очок. Вже 16-17 грудня «Новатор» вдома зіграє з «Локомотивом», який є діючим чемпіоном України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую