ye-logo.v1.2

Школи Хмельниччини візьмуть участь у всеукраїнській акції «День Шекспіра»

Афіша 1669
Акція спрямована на популяризацію вивчення англійської мови в Україні
Акція спрямована на популяризацію вивчення англійської мови в Україні. Фото: podrobnosti.ua

Проект присвячений офіційному закриттю Року англійської мови в Україні.

Упродовж цього тижня, з 12 по 18 грудня, по всій країні бідбуваються заходи із вивчення та користування англійською мовою.  Однією з головних подій стане акція «День Шекспіра», яка відбудеться завтра, 14 грудня.

Цього дня у школах проведуть відкриті уроки, розмовні клуби і театральні постановки, присвячені пам’яті видатного поета та драматурга Сполученого Королівства Великобританії Вільяма Шекспіра. А свої ролі діти виконуватимуть англійською мовою.

День англійської мови у навчальних закладах відбудеться за підтримки Міністерства освіти та науки України, Британської Ради в Україні та громадської ініціативи GoGlobal.

Загалом у цій акції візьмуть участь 60 шкіл зі всіїє країни. А Хмельницьку область представлятимуть Радісненська ЗОШ Красилівського району, Сахновецька ЗОШ I- III ступенів Ізяславського району, Заліський-2 НВК у складі ЗОШ І-ІІІ ст. та ДНЗ Кам'янець-Подільського району.

Для студентів вищих навчальних закладів цього дня будуть діяти дискусійні клуби англійською мовою. Теми стосуватимуться культурної дипломатії або ж теорії м’якої сили.

Школярів, учителів та студентів організатори закликають ділитися своїми висновками, ідеями чи фото з подій у соціальних мережах під хештегом #WeekOfEnglish.

 



 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую