ye-logo.v1.2

На Кам'янеччині директор школи разом із своїм чоловіком привласнили 63 тисячі гривень

Суспільство 1789
Керівниця видала неправдиві офіційні документи
Керівниця видала неправдиві офіційні документи. Фото: medblog.com.ua

Керівниця склала неправдиві офіційні документи.

У Кам’янець-Подільському районі директор однієї із шкіл привласнила понад 63 тисячі гривень. Факт заволодіння бюджетними коштами виявила Кам'янецька місцева прокуратура.

“Директор навчального закладу склала та видала завідомо неправдиві офіційні документи - бланки табелів виходу на роботу працівників, для нарахування та виплати заробітної плати. У цих документах вона зазначила, що сторож та підсобний робітник, який також є її чоловіком, виходив на роботу кожного робочого дня у період з січня 2015 року по листопад 2016 року. Вона достовірно знала та усвідомлювала те, що її чоловік фактично зазначені роботи не виконував”, - повідомляюь у прокуратурі області.

Шляхом зловживання своїм службовим становищем директор, за попередньою змовою із власним чоловіком, заволоділа коштами із бюджету.

За фактом місцева прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 191, частиною 1 статті 366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення). Слідчі дії тривають.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую