Гаряча тема:
- Війна
Свекруха презентувала шматочок домашнього сальця, а його у нас практично ніхто не жалує. Проте, коли я організувала із нього цю намазочку — закуска щезла вмить. Їли просто — намащуючи на чорний хлібчик у прикуску з першими стравами. Так і виникла ідея оформити паштет так, щоб не було соромно подати на святковий стіл. На виході отримуєте ситні бутерброди, які готувати швидко, недорого й просто.
Інгредієнти:
0,5 кг сала (бажано купувати підчеревину зі щедрим прошарком м’яса),
3-4 зубки часнику,
перець червоний гострий та чорний мелений, паприка, коріандр (можна купити суміш спецій «До сала»),
сіль (за смаком).
Приготування:
З сальця зняти шкірку, помити й просушити. Далі все елементарно просто: перекрутити всі інгредієнти двічі через м'ясорубку з дрібними гратами (уже красиво, і вже дуже апетитно пахне!). Суміш перемішати, посолити за смаком, присмачити спеціями й перекласти в скляну банку (чисту і суху!).
Зберігати в холодильнику. Потім паштет намащувати на хлібчик (краще бородинський із сіхофруктами та горішками!).
Прикрашати та доповнювати бутербродики з намазкою можна на свій смак. Мій улюблений варіант — в’ялені томати, французька гірчиця та зелень. Проте можна використовувати і солоні чи мариновані огірки, маслини та оливки, мариновані шампіньйони тощо.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: