ye-logo.v1.2

На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який вбив молотком пенсіонерку

Кримінал 1485
Чоловік убив бабусю у неї ж вдома
Чоловік убив бабусю у неї ж вдома. Фото: hm.npu.gov.ua

Затриманий причетний ще до серії крадіжок.

 У селі Шелехоково Деражнянського району 24-річний чоловік убив пенсіонерку, вдаривши молотком по голові.

Як розповіли в поліції, підозрюваний пиячив із зятем і онуком жінки у них вдома. Господарі позасинали, а гість продовжував випивати наодинці. Його роздратувало, що бабуся увесь цей час ходила по хаті, він взяв молоток і вдарив ним пенсіонерку по голові. Вона отримала відкриту черепно-мозкову травму.

«Після скоєного зловмисник заволік потерпілу в комірчину і зачинив там, а сам повитирав підлогу від крові і продовжив пити, а потім покинув місце злочину. Через деякий час родичі почули стогони бабусі і знайшли її, стікаючу кров’ю, в комірчині. Одразу викликали «швидку» та поліцію. Потерпіла ще близько тижня пролежала в місцевій лікарні, але її не вдалось врятувати», - повідомили у поліції.

Тим часом зловмисник попрямував до Деражні, купив там деякі продукти та випивку і на таксі повертався додому. На під’їзді до села його зупинили і затримали працівники Деражнянського відділення поліції.

Незважаючи на доволі молодий вік, зловмисник вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. У лютому цього року він тільки вийшов із місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом. Згодом з’ясувалося, що затриманий причетний ще до серії крадіжок на території району, а також пограбування 38-річної хмельничанки.

Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Йому доведеться відповідати перед законом за ч.ч. 2 та 3 ст. 185 «Крадіжка», ч. 1 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую