ye-logo.v1.2

Облрада вдруге розглянула питання пропускного режиму до Будинку рад

Політика 2955

На відміну від першої спроби, голосування пройшло з іншими результатами.

Депутатський запит Олександра Драгана та фракції "Самопоміч" до голови Хмельницької облдержадміністрації Олександра Корнійчука з вимогою демонтувати турнікет при вході до Будинку рад підтримано. "За" відповідний запит свої голоси віддали 50 обранців.

"Якщо турнікет встановлений через загрозу теракту, то така загроза існує всюди, де є скупчення людей, - заявив Олександр Васильович. - А тому пропускний режим потрібно вводити всюди. Хочу нагадати, що приміщення Будинку рад - комунальна власність обласної ради, а ми дозволу облдержадміністрації на встановлення турнікету не давали".

Та чи означає те, що після підтриманого депутатами запиту Драгана турнікети зникнуть з входу до адмінприміщення, поки невідомо. Голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук не був присутнім під час голосування, а тому й не коментував його.

Нагадаємо, що сьогодні інший депутат - Іван Гончар, пропонував внести на розгляд сесії питання про демонтаж турнікету та відшкодування збитків від його встановлення. Та його пропозиція не набрала необхідної кількості голосів.

За сесією обласної ради можна стежити в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую