ye-logo.v1.2

Хмельницькі студенти долучились до флешмобу на підтримку неповносправних дітей та молоді

Суспільство 1940
Благодійна акція Карітасу має на меті зібрати кошти для потребуючих людей і привернути увагу до цієї проблеми
Благодійна акція Карітасу має на меті зібрати кошти для потребуючих людей і привернути увагу до цієї проблеми . Фото: автора

В обласному центрі стартувала акція «Різдвяна свічка».

Сьогодні, 23 грудня, на подвір´ї хмельницького ДНЗ «ВПУ№11» зібрались студенти, аби флешмобом підтримати неповносправних людей. Організував захід обласний благодійний фонд “Карітас, в рамках акції “Різдвяна свічка”, яка має на мені допомогти переселенцям, дітям-сиротам, людям з інвалідністю та привернути увагу до їх проблем.

“Ми вперше проводимо такий флешмоб, але подібна акція вже сьомий рік поспіль відбувається у нашому місті. Цього року ми захотіли, щоб увесь Хмельницький дізнався про акцію більше. Із ВПУ№11 не вперше співпрацюємо, ми часто водимо на профорієнтацію своїх вихованців “Карітасу”. Керівництво відгукується на наші пропозиції”, - розповідає соціальний педагог благодійного фонду Юлія Житкевич.

Під час флешмобу студенти утворили живе серце, всередині якого горіли свічки. У руках хлопці з дівчатами тримали жовті свічки, які виготовили люди з особливими потребами.

Студенти розклали свічки у формі серця

“Ми з повагою ставимось до людей, які допомагають тим, хто потребує, особливо молодим людям. Благодійники займаються пропагандою людських цінностей, традицій нашого народу. Це для нас вкрай необхідно. Ми в училищі готуємо робітничий клас, намагаємося виховувати їх в дусі патріотизму, відповідальності. Такі заходи нас об'єднують, мають виховний аспект”, - зазначає директор ВПУ№11 Василь Селізар.

Ось такі свічки виготовили люди з особливими потребами

Після заходу кожен міг придбати свічку і, таким чином, долучитись до всеукраїнської акції на підтримку неповносправних людей. Всі виручені кошти підуть на потреби львівських дітей з кризових сімей та родин постраждалих від воєнних дій. 

Струденти збирають на флешмоб

Участь у флешмобі взяли хмельницькі патрульні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую