ye-logo.v1.2

Депутати прийняли обласний бюджет на 2017 рік

Політика 2787

Основна частина власних доходів складатиметься з податку на доходи фізичних осіб.

"За" - 50, "проти" - 0, "утрималися" - 0, "не голосували" - 18 - такі результати розгляду Хмельницькою обласної радою проекту обласного бюджету на наступний рік.

Сам проект, за словами першого заступника облради Неоніли Андрійчук, надійшов до обласної ради лише вчора, 22 грудня, ввечері. А тому депутати, по суті, лише сьогодні мали можливість ознайомитися з ним.

За словами директора Департаменту фінансів Хмельницької ОДА Сергія Пенюшкевича, найбільше джерело доходу - це податок з доходу фізичних осіб, надходження від якого збільшаться через підвищення мінімальної зарплати. Із "мінімалкою" 3200 гривень, на думку Сергія Адамовича, проблем не повинно бути, адже, цитуємо: "у нас за 10 місяців середня зарплата в області становить 3192 гривень". Головний фінансист області спрогнозував, що в наступному році середня зарплата в області збільшиться на 25,2%.

На закиди депутата Сергія Іващука про те, що в бюджеті на аграрну галузь заклали нуль гривень, пан Пенюшкевич відповів: "Це базовий варіант бюджету, в якому передбачені видатки лише на захищені статті та діяльність комунальних підприємств. Фінансування галузей та програм будемо розглядати при уточнені бюджету".

Нагадуємо, сайт "Є" веде пряму трансляцію сесії обласної ради:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую