ye-logo.v1.2

У Хмельницькому на новорічні свята встановили п'ять ялинок у різних мікрорайонах

Суспільство 4364
Три збірних ялинки прикрашають місто
Три збірних ялинки прикрашають місто. Фото: автора

Новорічні красуні встановили на головній площі міста, біля кінотеатру Шевченка та колишнього кінотеатру “Сілістра”, у мікрорайонах Ракове та Гречани.

В обласному центрі цього року встановили ялинки у п'яти локаціях міста. Головна ялинка засвітила вогні на майданчику перед кінотеатром ім. Т. Шевченка. Урочисте її відкриття разом і з гостиною Святого Миколая відбулось 19 грудня. Окрім того, новорічні красуні встановили на майдані Незалежності, поблизу колишнього кінотеатру “Сілістра”, у мікрорайонах Ракове та Гречани.

“Наше підприємство встановило в цьому році п'ять ялинок, - розповідає головний інженер КП по зеленому будівництву і благоустрою міста Валерій Юрін. - Три ялинки-конструктори стоять на головній площі міста, біля кінотетру ім. Т.Шевченка, на “Сілістрі”. Ялинки приблизно по 8 метрів кожна розташували у мікрорайонах Ракове (біля будинку офіцерів) та Гречани (зупинка “Восток”). Збірні ялинки прикрашало наше підприємство, інші - квартальні комітети по-мікрорайонах. Усі ялинки були встановлені і прикрашені до 19 грудня. Демонтуємо їх вже після 19-20 січня”.

Біля головної ялинки міста розташувалась гостина Святого Миколая

У міській раді повідомляють, що ялинка на майдані Незалежності має двадцятишестиметровий металевий каркас. Для її складання використали близько 380 хвойних дерев. По 14 метрів кожна мають збірні ялинки на майданчику перед кінотеатром ім. Т. Шевченка та поблизу колишнього кінотеатру “Сілістра”. 

14-метрова збірна ялинка на проспекті Миру

На головній площі міста стоїть 26-метрова красуня

Зліва - ялинка у мікроарйоні Ракове, з правого боку - у Гречанах

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую