ye-logo.v1.2

Хмельницька поліція відкрила провадження за перешкоджання діяльності журналіста

Суспільство 3308
За фактом інцидентом, який стався з Наталією Кудряшовою в Хмельницькому, відкрили кримінальні провадження
За фактом інцидентом, який стався з Наталією Кудряшовою в Хмельницькому, відкрили кримінальні провадження . Фото: facebook.com/PEBI3OP/

Також правоохоронці проситимуть «Новий канал» надати відео з інцидентом, який стався з їхньою ведучою.

Одразу два кримінальних провадження відкрили поліцейські після того, як в Хмельницькому попрацювала знімальна група «Нового каналу», яка проводила зйомки нового шоу «Ревізор: Магазини».

Нагадаємо, ведуча нового «Ревізора» Наталія Кудряшова, після однієї з інспекцій (інцидент стався в супермаркеті «Колібріс»), звернулася до травмпункту Хмельницької міської лікарні. «За версією досудового слідства, коли вона намагалася зайти в підсобне приміщення супермаркету, один із працівників прищемив ведучій руку, - каже речник управління Нацполіції в Хмельницькому Катерина Шкуратова. – Як пояснив цей працівник, телеведуча не представилася та не показала свого журналістського посвідчення. Натомість, сама потерпіла стверджує, що представлялася. Знімальна група відмовилася надати відео інциденту, оскільки на це потрібен дозвіл телеканалу. Тому ми зробимо запит до «Нового каналу», аби вони надали відповідне відео, щоб встановити всі обставини ситуації, яка склалася».

Поки що ж правоохоронці порушили кримінальне впровадження за статтями «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів» та «Погроза або насильство щодо журналіста». Санкції цих статтей передбачають до трьох років позбавлення волі.

Щодо побиття іншого «ревізора» - Ольги Фреймут, розслідування триває. «Кримінальне провадження відкрито за статтею «Погроза або насильство щодо журналіста», - пояснює Катерина Шкуратова. – Крім цього, власник м’ясокомбінату також написав заяву на знімальну групу за незаконне проникнення на об’єкт».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую