ye-logo.v1.2

Хмельничанин на «Renault» катався містом п’яний, без документів і з наркотиками

Кримінал 2249
Авто евакуювали
Авто евакуювали. Фото: прес-служби патрульних

Патрульні порушника затримали, авто евакуювали на штрафмайданчик.

Патрульні поліцейські вночі 25 грудня зупинили автомобіль, який порушив правила дорожнього руху. Як виявилось, водій мало того, що випив, так ще й не мав документів і, ймовірно, возив із собою наркотики.

«Працівники патрульної поліції, рухаючись на перехресті вулиць Проскурівська та Свободи, помітили автомобіль «Renault», який порушив правила дорожнього руху. Поліціянти зупинили порушника та, поспілкувавшись із водієм, виявили, що посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу в кермувальника при собі немає», - повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Як зазначають у поліції, після встановлення особи водія, його перевірили на стан алкогольного сп'яніння, що підтвердився. Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності та оформили протокол за статтею 130 КУпАП та постанову за статтею 126 КУпАП.

«Під час візуального огляду автомобіля патрульні виявили на задньому сидінні подрібнену речовину зеленого кольору рослинного походження, схожу на канабіс», - додають патрульні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить походження невідомої речовини. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую