ye-logo.v1.2

Керівник «Helix» Дмитро Нагута потрапив до лікарні

Суспільство 2121
Розгляд скарг Нагути і Фелика перенесли
Розгляд скарг Нагути і Фелика перенесли. Фото: автора

Про це в Апеляційному судді Тернопільської області повідомили його адвокати.

Сьогодні, 29 грудня Апеляційний суд Тернопільської області розглянув скаргу на рішення Тернопільського міськрайонного суду від 4 грудня. Згідно із ним, хмельничанина Дмитра Нагуту, якого підозрюють у шахрайстві та створенні “фінансової піраміди”, взяли під варту. Підозрюваного випустили із СІЗО під заставу у 5 мільйоні гривень.

Утім, до самого судового розгляду справа не дійшла. Дмитро Нагута не зміг приїхати з Києва до Тернополя. Його захисники повідомили, що учора ввечері він потрапив до лікарні. Надати документальне підтвердження цьому захист Нагути не зміг. Тому колегія суддів вирішила відкласти розгляд скарги та призначити нове засідання на 12.00 годину 17 січня.

Після цього, суд мав розглянути скаргу захисника одного із керівників «Helix», тернополянина Романа Фелика. Його майно рішенням суду було заарештовано. Однак і цю скаргу не розглянули, оскільки ні Фелика, ні його адвоката не було в залі суду. Виявилося, що сьогодні вранці захисник Фелика попросив відкласти розгляд справи, оскільки його адвокат захворів. Суд прийняв рішення призначити розгляд справи на 10.00 годину 12 січня.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую