ye-logo.v1.2

У Нетішині чоловік кухонним ножем зарізав випадкового знайомого

Кримінал 1789
Вбивство сталося внаслідок розпиття алкоголю
Вбивство сталося внаслідок розпиття алкоголю. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Зловмисника затримали поліцейські.

Декілька днів тому у промзоні міста Нетішин виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями. У Нацполіції області кажуть, що вбивство скоїв 36-річний місцевий безробітний.

“Вбивцю встановили впродовж доби. Ним виявився 35-річний уродженець села Комарівка Славутського району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. У вечір, коли сталося вбивство, потерпілий та його кривдник вирішили «відсвяткувати» випадкове знайомство розпиттям оковитої на промисловій базі міста. Та мирно розійтись їм не вдалось: підігріті алкоголем, вони почали суперечку, в ході якої підозрюваний кухонним ножем наніс новоспеченому приятелю 5 ударів в область голови, шиї та тулуба, від чого потерпілий помер на місці події”, - зазначають правоохоронці.

Зловмисник у скоєному зізнався. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую